Stankovics Bea lett a wellness királynője

Körmenden rendezték meg a Miss Wellness szépségverseny döntőjét, ahol Stankovics Bea fejére került a korona. A csinos jánosházi lány tizenegy éve jár tájfutó versenyekre, több komoly eredménnyel is büszkélkedhet.

Takács Gábor

A tizenkilenc éves jánosházi Stankovics Bea életében fontos szerepet játszik a sport. A csinos lány tizenegy éve jár tájfutó versenyekre, többszörös megyei bajnok, büszkélkedhet diákolimpiai 5. helyezéssel is, sőt egy nemzetközi viadalról második helyezéssel tért haza Ausztriából.

Miss Wellness négy éve hobbiból elkezdett lovagolni, nyáron érte egy kisebb baleset - megharapta az állat - de ez sem vette el a kedvét a sporttól.

- A mozgás mellett fontos számomra az éneklés, a celldömölki Galagonya Együttessel már országos aranyminősítést is szereztünk népdalversenyen. A csoportban legtöbbször szólózok - meséli Bea, aki jelenleg a Savaria Egyetemi Központ másodéves hallgatója, sportkommunikátor képzésre jár. Az iskola elvégzése után szeretne a média világában elhelyezkedni, leginkább az újságírás érdekli, de televíziós bemondóként is kipróbálná magát.

A barna szépség már több divatbemutatón is megfordult, többek között Sárváron, Jánosházán és Szombathelyen lépett színpadra. A Miss Wellnes megmérettetésre az interneten figyelt fel.

Az áprilisi előválogató, majd a regionálisverseny után következett a körmendi döntő. A programban divatbemutató, utcai és fürdőruhás fellépés szerepelt. A szakmai zsűri a test, a mozgás és a kisugárzás alapján hozta meg a döntést, a tizenöt lány közül Stankovics Bea lett a legszebb. Miss Wellness jutalma egy két fős Szardínia nyaralás, ahová bátyával utazik majd el a szépség.

 - A verseny megnyerése nagy önbizalmat adott. Érdekel a divat, a kifutók világa, a későbbiekben pedig szeretnék még további szépségversenyeken is részt venni - tette hozzá Miss Wellness.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!