Kit vert még át? - Séfer Lászlót keresik

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya nyomozást folytat üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Séfer László megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2010. júniusától több alkalommal internetes portálokon meghirdetett informatikai és híradástechnikai eszközöket, egy alkalommal pedig egy mobilklímát vett át értékesítésre tulajdonosaiktól, de azok vételárával vagy az eszközökkel nem számolt el.

Séfer a későbbi károsultakkal adásvételi szerződéseket kötött. Ennek során a bérbe, vagy eladásra átvett eszközök visszaadását, illetve az értékesítésből származó bevétel átadását pár napon belülre ígérte, de ez rendszerint elmaradt. Séfer ellen Nyugat-dunántúl több rendőrkapitánysága is folytat nyomozást.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra a feljelentések folyamatosan érkeznek. A károsultak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán jelentkezhetnek személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 45-47.), vagy a 92-311-510-es telefonszámon. Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívón is megtehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!