Testvérgyilkosság Tiszajenőn

Több késszúrással végzett egyik testvérével egy tiszajenői férfi szerdán.

MTI

Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint a gyilkosság szerdán kora délután történt a gyanúsított családi házában, ahol L. József vendégül látta két testvérét. Az összejövetelen a beszélgetés vitává fajult a férfi és 30 éves öccse között. A rendelkezésre álló információk szerint örökösödéssel kapcsolatos nézeteltérések és egyéb régi sérelmek miatt alakult ki közöttük szóváltás, melynek során L. József egy hegyes, éles késsel többször mellkason szúrta L. Mártont. Utóbbi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Ezt követően a házigazda maga telefonált a rendőrség központi ügyeletére és tájékoztatta a rendőröket a történtekről.
   
A rendőrök a helyszínen elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat emberölés bűntette miatt. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!