Elütötte a volt albérlőjét

Szóváltás után az autójával üldözni kezdte, majd elütötte volt albérlőjét egy dunaharaszti férfi kedden, de a szándékosságra még nincs bizonyíték. Az elgázolt fiatalember súlyosan megsérült.

MTI

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az elsődleges információk szerint a férfi - dunaharaszti házában - azért keveredett szóváltásba korábbi albérlőjével, mert azt feltételezte, hogy a 24 éves fiatalember műszaki cikket tulajdonított el az egyik lakrészből.

Miután kérdőre vonta volt albérlőjét, a megvádolt férfi elmenekült a helyszínről. A tulajdonos kocsival indult utána, majd - eddig ismeretlen körülmények között - elütötte őt. A baleset következtében a fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelést és az eset körülményeinek pontos tisztázását a szigetszentmiklósi rendőrkapitányság munkatársai megkezdték - közölte Kovács Viktória.

 A rendőrségi szóvivő délutáni közlése szerint az adatgyűjtés és a tanúk meghallgatása alapján kiderült, hogy valószínűleg a "sértett" tehet a balesetről: átfutott a kocsi előtt.
   
A kórházban ápolt fiatalembert még nem tudták meghallgatni - mondta Kovács Viktória.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!