Lehangoló utcakép: elvonult a Távhő, ottmaradt a törmelék

Sokakat bosszant már egy ideje a belváros valamikori ékének számító Pável Ágoston sétány állapota. A Távhő a munkálatok végeztével levonult, a helyreállítás elmaradt.

Kozma Gábor

A Gyöngyös hídról nézve lehangoló kép fogad. A Távhő amúgy is hosszú időt igénybe vett csőfektetésének nyomai máig láthatók. A múzeumi résznél még csak hagyján, bár itt is hagytak mély csapanyomokat, de a Malom utca közelében sártenger, csőtörmelék, elhagyott építési anyagok  láthatók. Egy ott lakó szerint méltatlan ez az állapot.

- Oszták ismerősöm azt mondta, hogy náluk a közterület-felügyelet keményen megbünteti a hasonló hanyagságot - hallottuk. - Ha nálunk így történne az  pikáns lenne, hiszen mind a Távhő, mint a közterület-felügyelet önkormányzati cég. Márpedig éppen az önkormányzati cégeknek kellene leginkább jó példával elöl járniuk az adófizető polgárok okulására. A sétány állapota rossz fényt vet a turizmusra, ráadásul máshol is akadnak gondok. Így például a Széll Kálmán utcában, de szerte a belvárosban: sok helyütt hólyagos, töredezett jádákat, utakat látni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!