Mindkét lábát csonkolta a vonat

Egy alsószölnöki lakos a szentgotthárdi vasútállomáson a mozgó vonat elé ugrott. A férfi mindkét lábát boka felett levágta a mozdony. Életveszélyes sérülésekkel a szombathelyi Markusovszky kórházban ápolják.

Takács Gábor

Még hétfőn késő este érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy a szentgotthárdi vasútállomáson személyi sérüléssel járó baleset történt.

Egy alsószölnöki lakos a vasútállomás peronjáról - feltehetően öngyilkossági szándékkal - a mozgó vonat elé ugrott. A szerelvény vezetője ugyan fékezett, de a balesetet már nem tudta elkerülni. A férfi mindkét lábát boka felett levágta a mozdony.

- Az alsószölnöki lakost a mentők súlyos-életveszélyes állapotban szállították kórházba. A Körmendi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított az ügyben - tájékoztatta portálunkat Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője.

Információnk szerint a baleset sérültje továbbra is életveszélyes állapotban fekszik a szombathelyi Markusovszky kórházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!