A galamb már nem divat az esküvőn

A hagyományos lakodalmak mellett a párok egyre gyakrabban kérnek extrém esküvőket. Az olykor őrült elképzeléseknek csak a pénztárca vastagsága szab határt.

Benedek Bálint

Az esküvőszervezéssel foglalkozó Halasi Anita Eszter szerint a házasság előtt álló párok mindig a földkerekség legjobb és legszebb frigyére készülnek. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen az jó esetben egy életre szól.

- Az amerikai „sátras” esküvők mintájára egyre többen saját telkükön, vagy valamelyik rokon kertjében tartják a ceremóniát - folytatta Halasi Anita Eszter. - Aki megteheti, akár egy komplett kastélyt is kibérelhet a kertben fogadva a vendégeket, így téve különlegessé az alkalmat. De tartottak már lakodalmat gyárépületben is - mivel a megrendelő igényei a legfontosabbak, így a lehetetlennek tűnő ötleteket is megvalósítják.

- A galambreptetés sem divat már, helyette pillangókat eresztenek szélnek egy dobozból a menyegző végén - tette hozzá Halasi Anita Eszter. - A násznép adott jelre engedi ki a hibernált lepkéket, melyek a boldog pár előtt szállnak fel. S az izgalmak tovább fokozhatók. Egyre népszerűbbek az esküvőkre specializálódott utazási irodák ajánlatai, melyek esetében a nászút részeként zajlik az esküvő. 

 Szerző: Benedek Bálint

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!