Ittas Suzukis szlalomozott a megyeszékhelyen

Szlalomozva haladt Szombathelyen a Szent Gellért utcában egy ittas Suzukis, a rendőrök előállították.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Csütörtökön reggel Szombathelyen egy balogunyomi férfi Suzukijával szlalomozva közlekedett a Szent Gellért utcában. A járőrök igazoltatták az autó vezetőjét. Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőr vezetői engedélyét elvették. A rendőrök a férfit előállították a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, az ügyben büntetőeljárás indult.

Ismeretlen elkövető Szombathelyen a Mikes Kelemen utcában parkoló egyik személygépkocsi motorháztetejét felfeszítette, majd onnan szakszerűen kiszerelte és eltulajdonította az akkumulátort. A lopással okozott
kár körülbelül 12.000 forint, míg a rongálással okozott kár kb. 3.000 forintra tehető.

Szombathelyen a Szent István Király utca egyik építés alatt lévő lakóházában járt ismeretlen tettes, aki a kilincsre csukott kazánházi ajtón keresztül jutott be az épületbe és onnan egy csillárt, valamint különböző építési anyagokat tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár mintegy 369.000 forintra tehető. A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben.

Csütörtökön délelőtt az egyik sárvári áruházban tetten értek egy helyi lakost, aki csokoládét kísérelt meg ellopni 234 forint értékben. Előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra, ellene szabálysértési eljárás indult.

Egy körmendi férfi csütörtökön a kora esti órákban Szentgotthárd- Rábafüzes felől Szentgotthárd-Jakabháza irányába közlekedett autójával a 8-as számú főúton. Gépkocsija megcsúszott és a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba a tetejére borulva állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt, a keletkezett anyagi kár körülbelül 600.000 forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!