Kábulatban: elindult lapcsoportunk drogprevenciós programja

"Kábulatban" - ezzel a névvel csütörtökön új drogprevenciós programot indított a Pannon Lapok Társasága. Kerekasztal-beszélgetésen vitattuk meg egymással a probléma gyökereit.

Bajdó Bettina

Az elmúlt években több sikeres akció is indult lapunknál, új programunk, melynek során a kábítószer-fogyasztás veszélyeire szeretnénk felhívni a figyelmet, a Kábulatban nevet kapta. Az akcióba egyrészt olvasóinkat vonjuk be, másrészt szakmai szervezetekkel, egyesületekkel működünk együtt. Lapunk azok segítségére számít, akik tenni akarnak és cselekedni is képesek, reméljük, hogy ők társaink lesznek ebben a küzdelemben. 

Programunkban együttműködünk hatóságokkal, szakmai szervezetekkel, szakemberekkel, civil egyesületekkel, médiumokkal. Csütörtök délutánra kerekasztal-beszélgetésre hívtuk partnereinket. A beszélgetésen részt vettek  azok a szakemberek, akik a megelőzésben, felderítésben, vagy éppen az utógondozásban érdekeltek. Szóba került többek között a kábítószer terjedésének problémája, s a függőség egészségügyi, szociális okai. Arról, hogy milyen formában segíthetjük egymás munkáját, a később bővebben is olvashatnak portálunkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!