Tragédia Kustánszegen: öngyilkos lett a polgármester

Érthetetlenül állnak Kustánszeg lakói, vajon mi játszódhatott le polgármesterükben szombaton, amikor öngyilkosságot követett el? A 48 éves Németh Editet hétfőn kísérték utolsó útjára, írja a Zalai Hírlap.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A 2009 augusztusa óta egyedül élő Németh Edit úgy viselte lelkén a falu dolgait, mintha a családja lenne, talán ezért is kapott annyi évi bizalmat a szavazóktól, hiszen ez volt a harmadik ciklus, melyben a falu elöljárójának választották.

Szombaton délután öt órakor kellett volna megjelennie a polgármesternőnek egy összejövetelre, melyre már nem jött el. Ezután kezdték keresni, majd felakasztott holttestét az anyai házban lelték meg.

A falu népe találgat, vajon mi vezethetett idáig. Sokan okként édesanyja elvesztését nevezik meg, hiszen ő is öngyilkos lett. Mások úgy gondolják, hogy túlzottan megviselte a vöröskereszt pszichiátriáján a gondozói szolgálatában végzett tevékenysége.

Németh Edit nem hagyott búcsúlevelet, derült ki a Zalai Hírlap írásából.

A rendőrség szerint az idegenkezűség kizárható, ezért közigazgatási eljárásban vizsgálják az esetet, írta a Zalai Hírlap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!