Utánfutóra került a Suzuki Jeep

Suzuki Swift, sör és három fiatalember. Balaton parti idill vasárnap délután Fenyvesen.

Vas Népe

Balatonfenyvesen, az egyik élelmiszerbolt parkolójába robogott be vasárnap délután egy tűzpiros Suzuki Swift. Egy másodperc erejéig nem értettük a furcsa képet, hogy előre is és hátra is mutat a Suzuki eleje, de persze hamar látszott, hogy csak egy kasztnit szállítanak. A szállítók kiszálltak az autóból, a csomagtartón felbontottak két dobozos sört, rágyújtottak egy-egy cigarettára, ellenőrizték az utánfutóra rögzített Suzuki Jeepet, majd lehörpintve az aranyló nedűt továbbrobogtak a 7-es főúton Balatonszentgyörgy irányába.

Egy pillanatra azért felidéztük, hogy miket láttunk az elmúlt években, hogy miként végezték az így szállított kasztnik. Lehet belőle lovak húzta félig nyitott fiáker, házilag kiegészítve csónakvontató szörny, utánfutó, tyúkól, teljesen más alapokra helyezett off-road járgány, vagy akár sportmotor hajtotta tuningverda. Persze mi csak elgondolkodtunk egy pillanatra, és lehet, hogy csak egy törött dzsip kap új gúnyát valahol...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!