Szinötösök a vízben: kitünő tanulók jártak az élményfürdőben

Kombinált fürdő- és élményfürdő belépőt (is) kaptak ajándékba azok a kitűnő tanulók, akik beküldték portréikat a Vas Népe szerkesztősége nyár elején megjelent felhívására.

Burkon László

Tavaly még csak kétszáznál alig több, az idén viszont  már 433 vasi általános iskolás diák jelentkezett lapunk nyár eleji felhívására, amelyben a kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedő gyerekeket szólítottuk meg. Valamennyiük portréja és néhány személyes adata meg is jelent újságunkban.

A színötösöknek  a nyilvánosság jelentette jogos büszkeségen túl idén a felajánlások révén ajándékokkal is tudtunk kedveskedni. Valamennyi jelentkező megkapta a Bükfürdő  Gyógy- és Élménycentrum ajándékát, egy kombinált fürdő- és élményfürdő belépőt. Ezen kívül ajándékot ajánlott fel a szombathelyi Kistudós Klub és a VenToura Travel is.

A büki fürdőcentrumban július eleje óta szinte nem is volt olyan nap, hogy ne fürdőzött volna a medencékben színötös diák. Így volt ez kedden is, amikor a szombathelyi testvérpárral, Kovács Gellérttel és húgával, Boglárkával, valamint édesanyjukkal, Kovácsné Elek Hajnalkával váltottunk néhány szót az élménymedence partján.

A pedagógus  anyukától megtudtuk, hogy mind a négy gyermeke eljött fürdőzni. A két nagyobb is nagyon jó tanuló, a kicsik (Gellért nyolcadikba megy, Boglárka a hatodikat kezdi) pedig elsőtől kezdve mindig kitűnő bizonyítványt vittek haza.

A Bolyaiba járó Gellért aztán elárulja, hogy a történelem a kedvenc tantárgya, s csakúgy, mint húga, a reményikes Boglárka életében most először élvezi a büki fürdőcentrum szolgáltatásait. Leginkább az óriáscsúszda tetszik nekik  ezt anyuka is kipróbálta, aki szintén sok meglepetéssel találkozott a létesítményben, ahol utoljára diákkorában járt. A gyerekek nem csak szorgalmas diákok és jó tanulók, hanem szerények is, némi rábeszélésre küldték be a fotójukat az újságban megjelent felhívásra. A család által naponta forgatott  Vas Népének egyébként a nagymama az előfizetője, aki nagyon büszke az unokáira.

Végezetül a két diák elárulja, hogy kicsit várják már a tanév kezdetét, de az addig hátralévő napokat szeretnék jól kihasználni, Ezért is időzítették a bükiek ajándékának beváltását augusztus második felére. Még elutaznak egy kirándulásra, városnézésre Pozsonyba is a Színötös programunk másik támogatója, a VenToura Travel jóvoltából. Aztán jöhet újra a suli.

MÁR CSAK NÉHÁNY NAP VAN HÁTRA

Szanyi Krisztián, a Büki Gyógyfürdő Zrt. szolgáltatási és értékesítési igazgatója  elmondta: örömmel ajánlották fel az ajándék belépőket a kitűnő tanulóknak, akik közül a többség már élt is azzal a lehetőséggel, hogy kipróbálják a gyógy- és élménycentrum szolgáltatásait. Akik ezt még nem tették meg, azokat augusztus végéig várják, hogy beváltsák az ajándékutalványt. A színötösöknek biztosan lesz miről mesélniük az osztálytársaknak, ha megkezdődik a tanév.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!