Kifizette a cég dolgozói frankhitelét

Hihetetlen, de mégis igaz: kifizette öt dolgozója svájci frankos hitelét egy hódmezővásárhelyi magyar tulajdonú vállalkozás.

Vas Népe

Egyedülálló módon jutalmazta meg öt kiválóan dolgozó munkatársát a vásárhelyi Csomiép Kft.: a cég kifizette helyettük svájci frankban felvett hitelüket. Az összeget apránként vonják le az alkalmazottak fizetéséből, számol be róla a delmagyar.hu.

– Kiszámoltuk, hogy a korábban felvett hitelek 78 százalékkal növekedtek a svájci frank árfolyam-emelkedése miatt, és ez rendkívül nehéz helyzetbe hozta az érintett családokat. Úgy gondoltuk, hogy segítünk azokon a munkatársainkon, akik a cég érdekében hosszú ideje kimagasló munkát végeznek, és most adósságcsapdába kerültek, anyagilag szinte ellehetetlenültek. Úgy gondoltuk, azzal segítünk legtöbbet, ha a hitelt rendezzük helyettük, és annak összegét munkabérükből apránként vonjuk majd le – mondta el a portálnak Mészáros Antal ügyvezető-igazgató.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!