Negyven éves a szombathelyi Napraforgó Módszertani Bölcsőde

Negyven éve fogadta az első kisgyermekeket a szombathelyi Napraforgó Módszertani Bölcsőde. A hétfői születésnapi ünnepségen az egykori dolgozók is ott voltak.

Nagy Ildikó

A bölcsődések műsorával kezdődött a születésnapi ünnepség hétfőn a szombathelyi Napraforgó Módszertani Bölcsődében. A megjelent vendégeket  - köztük az egykori vezetőket és dolgozókat - Sebestyén Bianka, az Egyesített Bölcsődei Intézmény vezetője köszöntötte.

A bölcsőde történetének legfontosabb mozzanatait felidéző beszéde után dr. Mátay Katalin, a Csemete Alapítvány kuratóriumának elnöke beszélt a bölcsődei módszertani munkáról. A fenntartó szombathelyi önkormányzat nevében dr. Károlyi Ákos osztályvezető köszöntötte a jubiláló intézmény dolgozóit, dr. Szakács Dávid képviselő az 1971-es bölcsisek nevében verset, Szakály Gábor tanácsnok pedig pohárköszöntőt mondott.

Az  ünnepségen a bölcsődei nevelés, valamint az intézmény történetét bemutató kiállítást is megtekinthették a vendégek, akik a bölcsőde múltját és jelenét bemutató kiadványt is kézbe vehették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!