A fegyveres testületek 13 milliárd pluszhoz jutnak

Összesen 13 milliárd forint átcsoportosításáról döntött a kormány a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság javára - derül ki egy a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozatból.

MTI

A rendkívüli kormányzati intézkedések előirányzatból történő átcsoportosítás révén dologi kiadásokra a rendőrség 6,3 milliárd, a büntetés-végrehajtás 2,8 milliárd forintot kap. A rendőrség intézményi beruházási kiadásokra további 3,3 milliárdhoz jut, és szintén ezen a címen átcsoportosítanak 178 millió forintot a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központnak, 105 milliót pedig a katasztrófavédelmi főigazgatóságnak. Utóbbi dologi kiadásokra is kap 207 millió forintot.

A határidő 7505,4 millió forint átcsoportosítása tekintetében 2011. november 25-e, míg 5494,6 millió forint átcsoportosítására vonatkozóan 2011. december 10-e - áll a kormányhatározatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!