Csaknem ötven év után találkozott újra a Ki-Mit-Tud? két döntőse

Az 1963-as Ki-Mit-Tud televíziós vetélkedő döntősei 48 esztendő elmúltával szerdán találkoztak újra. Az apropót Zorán szombathelyi fellépése szolgáltatta.

Ambrózai Zsuzsanna

Az 1963. évi Ki-Mit-Tud? televíziós vetélkedő két döntőse, Zorán és Dell Amico Romeo - Rommy -, ötven év után újra találkoztak Zorán menedzserének, illetve Horváth Lajosnak, Rommy barátjának köszönhetően. Annak idején Zorán végzett az első helyen, Rommy pedig a második lett. A két énekes a vetélkedőn találkozott először és ezidáig utoljára. Zorán nagyvonalakban ismerte Rommy pályafutását, hiszen a zeneszerző, énekes Olaszországban ért el nagy sikereket, ezidáig harminckét nagylemezt adott ki. A találkozáson, melyet mindkét fél örömmel fogadott, régi ismerősként köszöntötték, üdvözölték egymást.

Zorán szerda este egyébként koncertet adott az AGORA Művelődési és Sportházban új lemezének, a Körtáncnak kapcsán. Az énekes, zenész nem hazudtolta meg önmagát, dalaival elvarázsolta a közönséget, annak ellenére is, hogy hangján kis rekedtség érződött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!