Jótékonysági akció: szükség van az összefogásra

Jótékonysági akciót indított lapunk, olvasóink segítségére is számítunk: adományokat várunk a daganattal küzdő gyermekek kezeléséhez.

Bajdó Bettina

A Pannon Lapok Társasága és a Vas Népe újabb jótékonysági akciót indított: próbálunk segítő kezet nyújtani a daganattal küzdő beteg gyermekek kezeléséhez. Ehhez - ahogy az elmúlt években - ismét az önök segítségét kérjük.
A Markusovszky kórház csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályának onko-haematológiai részlegén nagy szükség van a tettekre. Jótékonysági akciónk kedden indult, azóta már többen is jelentkeztek, hogy segítenének.


Van olyan vállalkozó, aki felajánlotta, hogy egy szombati napon megvendégeli a daganattal küzdő beteg gyermekeket és családjaikat. Az utaztatásukat és az ezzel járó költségeket egy másik vállalkozó vállalta, s a gyerekeket más meglepetés is várja majd.

Mi is segítünk a kis betegeknek, 500 ezer forintnyi értékű eszközzel támogatjuk a részleget. Ha önök is szeretnének segíteni, a Pannon Lapok Társaságának számlaszámára várjuk az adományokat. A közlemény rovatba írják bele, hogy adomány.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!