Szexbotrány Gyergyószentmiklóson: 150 férfival feküdt le a kilencedikes diáklány (fotó)

Sokkoló esetre derült fény Gyergyószentmiklóson: egy 15 éves diáklány legkevesebb 12 iskolatársával feküdt le, de klienseinek száma a nyomozók szerint megközelíti a 150-et. A lány a Sfântul Nicolae Elméleti Líceum kilencedikes tanulója.

Vas Népe

A botrány decemberben robbant ki, amikor Daniela édesanyja panaszt emelt lánya néhány iskolatársa ellen a rendőrségen. A nyomozók ellenőrizték a feltevést, miszerint a 15 éves lányt egy egy évvel nagyobb társa prostitúcióra kényszerít. Nem sikerült bizonyítékokat találniuk erre, viszont kiderült, hogy Daniela önszántából megszámlálhatatlan férfival feküdt le pénzért cserébe - tudósít a manna.ro

A megyei rendőrfelügyelőség szóvivője, Gheorghe Filip elmondta, a serdülőkorú körülbelül egy éve árulja testét, és akkor pattanhatott ki fejéből az ötlet, amikor nagyobb iskolatársai meghívták egy buliba. Eddig 12 olyan iskolatársát azonosította a rendőrség, akik biztosan lefeküdtek a lánnyal.

Az Evenimentul Zilei napilap úgy tudja, Daniela nem egyedül lett prostituált, hanem egy másik 15 éves lány segítségével. Társa beszerezte a klienseket, ő kielégítette őket. Kezdetben cigarettáért feküdt le fiúkkal és férfiakkal, később már pénzért. A normál szex öt lejbe, az orális szex pedig három lejbe került. A lányok elosztották egymás között a pénzt.

A Hargita megyei tanfelügyelőség vizsgálatot indított az iskolában. "Az igazgatótól tudjuk, hogy a lány gyengécske tanuló, folyton javítóvizsgáznia kell matematikából. Nincs gond a hiányzásaival, nem nagyszájú, és nem is vettek észre viselkedésében változást az utóbbi időben", mondta a főtanfelügyelő, Ferencz S. Alpár.

 Forrás: manna.ro/click/evz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!