Mozgóárus talált rá egy kihűlt idős emberre Jákfán

Harminc fok alá hűlt le annak az idős férfinak a testhőmérséklete, akire egy mozgóárus talált rá pénteken kora délután Jákfán saját házának udvarán, értesült portálunk. A bácsi életveszélyes állapotban került a megyei kórházba.

Vas Népe

Az idős férfi rendszeres vásárlója volt a mozgóárusnak Jákfán. A mobil boltosnak az tűnt fel, hogy a Fő utca végén lakó idős ember csengetésre sem ad életjelet magáról. Az árus a kerítésen át benézett az udvarra, s ekkor vette észre a magatehetetlenül a földön fekvő férfit. Úgy tudjuk, a bácsi testhőmérséklete 30 Celsius alá esett, ez kritikus szint. A mentők azonnal a Markusovszky kórházba szállították, életveszélyes állapotban van.

A megyében ezen a héten két halálos kihűlés történt, vasárnap Egervölgyön fagyott meg saját lakásában egy harmincas férfi, míg csütörtökön Szombathelyen parkerdei kisházában találtak rá holtan egy 58 éves férfira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!