JAM a sárvári pinceklubban

A sárvári AZK pinceklub havi koncertműsorai mellett - a saját zenei tőkét erősítendő - jameken (szombat este) kutatja fel a tehetségeket.

Benkő Sándor

A sárvári AZK sokszor hangoztatott ars poeticája szerint - kissé szembefordulva a zenei klubok, produkciók szokványos működési elveivel a bejáratott, túljátszatott előadók pódiuma helyett - amatőrzenei berkekben, az egyedi zenei kísérletekben kutatja leginkább a közvetítésért kiáltó értékeket.

Az AZK-JAM sorozatnak egyik lényege: közös színpadra terelni azt a sok (az utóbbi időkben megnyugtatóan egyre gyarapodó számú) lelkes fiatalt, akik zenélésbe fogtak, együtt a színpadon már rutinosnak számító zenészekkel.

Nem csak az fontos, hogy egymást megismerve valódi közösséggé váljanak egy-egy örömzenés estre készülve, hanem a tágabb értelemben vett környéken szinte egyedülálló lehetőséget is kapnak arra, hogy útjuk kezdetétől közönséghez szokjanak, illetve a közönség is befogadja őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!