Ölbei Lívia az idei nívódíjas

A rendszerváltás óta minden évben, március 15-én, a magyar sajtó napján szerkesztőségünk nívódíjban részesít egy kollégát. Idén, immár harmadszor, Ölbei Lívia kapta a kollégák szavazata alapján a nívódíjat.

Halmágyi Miklós

Ölbei Lívia több mint két évtizede lapunk munkatársa, elsősorban kulturális újságíróként dolgozik ma is, de az elmúlt évben Celldömölk városoldalának gazdája is lett. Maga sem titkolja, hogy a színház szerelmese. Amit lapunk a Vas Népe tenni tudott az elmúlt évtizedekben a szombathelyi állandó színház létrejöttéért, azt Ölbei Líviának hívják. De nem csak a WSSZ-ről szólnak történetei, hanem az amatőrökről éppúgy, mint az alternatívokról, vagy éppen az ifjúságiakról. És persze kitűnő és felkészült interjúk színészekkel, színésznőkkel, rendezőkkel, mindenkivel aki érdekes, és akinek van mondandója. Nem a celeblétről, hanem a szakmáról. Merthogy a szakma számít igazán. Az a maradandó. S ettől nívódíj a nívódíj, amit kollégáink megszavaztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!