Regionális labdarúgó tornát nyertek a szombathelyi mentősök

A szombathelyi mentőállomás labdarúgó csapata első helyen végzett a zalaszentgróti regionális selejtezőben, így bejutott a májusi budapesti országos döntőbe.

Takács Gábor

Az öt mentős csapat körmérkőzést játszott egymással a szombathelyiek a Sopront 3:1-re, a Körmendet 7-0-ra, Zala megye válogatottját 2-0-ra, valamint a szombathelyi mentőállomás „B” csapatát is 1-0-ra megverték.

- Nagyon jó hangulatban telt a focitorna, izgalmas és fordulatos mérkőzéseket játszottunk. Ez a nap a szórakozásé és a kikapcsolódásé volt. A rendezvény végén a zalai rendezők finom, bográcsban készült vadpörköltel vendégelték meg a csapatokat - mondta Faller Tamás csapatvezető.

A szombathelyi mentősök - Pónácz József, Pup András, Horváth Norbert, Nagy Gábor, Varga Endre, Tóth Adrián, Bősze Róbert, Weiczer Vilmos, Tóth József, Szőllősi Krisztián, Homlok István, Kozsán Péter, Szalai Zoltán - a zalaszentgróti győzelmükkel bejutottak a május 12-ei budapesti országos döntőbe, ahol majd nyolc csapat szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!