A győri Fehér Zoltánnal tárgyal a Haladás

A Győri ETO 31 esztendős játékosát, Fehér Zoltánt több NB I-es csapat mellett a Haladás Sopron Bank is szívesen soraiban látná. A futballista több poszton is bevethető - írja a haladas.hu.

Pum András

Bár az átigazolási időszakokban a klubok általában - némiképp érthető módon - hétpecsétes titokként kezelik, hogy kikkel tárgyalnak, azért időről-időre kiszivárognak nevek - olvasható a www.haladas.hu oldalon.

Az nso.hu információi szerint a győri Fehér Zoltánt a Lombard-Pápa és osztrák klubok mellett a Haladás is vinné. Mi úgy tudjuk, a Pécs és a Siófok is szívesen látná a 31 éves, 178 cm magas, 80 kg súlyú futballistát, akit egyébként még két éves kontraktus köt a Rába-partjára.

- Valóban szeretnénk leigazolni Fehér Zoltánt, de mivel élő szerződés köti a győriekhez, először a klubtól kértünk engedélyt, hogy beszélhessünk a labdarúgóval - mondta a www.haladas.hu oldalnak Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. - Tárgyaltunk is a játékossal, aki elmondta, rajtunk kívül több csapat is érdeklődik iránta, de ha úgy alakul, szívesen jönne a Haladásba. Fehér egyébként Sopronban él, tehát adott esetben közel is lenne számára Szombathely - Zoli jobb oldali,- és belső védőként, valamint védekező középpályásként is bevethető. Kölcsönvételben nem gondolkodunk, végleg szeretnénk megszerezni a játékost.


- Andorka ügyében hogy haladnak a tárgyalások?

- Megtettünk ajánlatunkat Petinek, rövidesen kiderül, sikerül-e leigazolnunk a játékost.


Fehér Zoltán kvalitásairól kikértük Artner Tamás véleményét. 

- Fehér Zoli, rutinos, jó és nagy NB I-es rutinnal rendelkező játékos, egy igazán intelligens futballista - mondta a Győr játékosáról a Haladás mestere. - A hátvédsor bármely posztján lehet rá számítani, de játszott már védekező középpályást is. Olyan labdarúgó, akit egyből be lehetne helyezni a kezdőcsapatba.

Még t

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!