Ütős Haladás-ellenfelek: Sturm Graz, 1860 München, Metallurg Donyeck

A megyei I. osztályú Zalalövő ellen kezdi,az 1860 München ellen fejezi be az edzőmérkőzések sorát a Haladás Sopron Bank - olvasható a haladas.hu oldalon.

Pum András

Kialakult a Haladás Sopron Bank nyári felkészülési programja. A vasiak igazán ütős ellenfelekkel csapnak össze, a riválisok között lesznek többek között Ausztriában edzőtáborozó ukrán, orosz gárdák, de megmérkőznek az osztrák Sturm Graz-cal és a német 1860 Münchennel is.

A Mainz-meccs tervezett időpontja pedig augusztus 1. - de miután aláírt megállapodás még nincs a felek között, ezért egyelőre nem tüntettük fel az edzőmeccsek között.  Néhány találkozónak ugyanakkor még nincs pontos helyszíne és kezdési időpontja. - olvasható a www.haladas.hu oldalon.

Június 24., szombat, 16.30: Zalalövő - Haladás. Június 26., kedd, Söchau (Ausztria): Sturm Graz (osztrák) - Haladás. Június 28., csütörtök, Ausztria: Metallurg Donyeck (ukrán) - Haladás. Június 30., szombat, Stegersbach (Ausztria): Metallurg Zaporozsije (ukrán) - Haladás. Július 3., kedd, Bécs: Odessza(ukrán) - Haladás. Július 6., péntek, Király Kupa, Szombathely, Király Sportlétesítmény. Július 11., szerda, Ausztria: Pandurii (román) - Haladás. Július 14., szombat, Ausztria, Haladás-Rosztov (orosz) és Haladás-Szigetszentmiklós. Július 17., kedd, Szombathely: Haladás - Sopron. Július 18., szerda, Szombathely: Haladás - Veszprém. Július 22.,  vasárnap, Szombathely, 17.00 vagy 19.00: Haladás - 1860 München (német).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!