Kevés volt Andorka szépségdíjas gólja: FK Rosztov - Haladás 2:1

Felkészülési-mérkőzésen Unterschützenben a Haladás 2:1-re kikapott az orosz elsőosztály tizedik helyen végzett FK Rosztovtól. A vasiak gólját Andorka Péter szerezte, hétfőtől Czafit Richárd a felnőttcsapattal együtt készül - írja a haladas.hu

Pum András

FK Rosztov - Szombathelyi Haladás  2:1 (1:1). - Unterschützen, 50 néző, vezette: Windisch.

Haladás: Rózsa (Mursits, 60. perc) - Schimmer (Búrány, a szünetben), Guzmics, Jagodics (Szakály, 50. perc) Halmosi  (Nagy Z., 60. perc) - Rajos (Szvboda, 60. perc), Horváth A.(Kulcsár, a szünetben) - Nagy D., (Gyurján, 60. perc) Nagy G., (Horváth  D., 60. perc) Radó (Ugrai,a  szünetben) - Andorka (Czafit, 60. perc). Edző: Artner Tamás.

A 26. percben Nagy Gábortól Andorka ragyogó átadást kapott a jobb oldalon, lefutott a tizenhatoson belülre, egy csellel visszavette a labdát a rátámadó védő mellett, majd ballal a hosszú sarokba zúdított - a  labda a kapufáról pattant a hálóba (0:1). A 39. percben a jobb oldali szögetzászlótól pár méterre szabadrúgáshoz jutott a Rosztov. A belőtt labdát Dyakov 14 méterről a bal alsó sarokba vágta (1:1). Szünet után a 48. percben egy beívelést rosszul fejelte ki az egyik védőnk, az érkező nyolc méterről Adamov a léc alá bombázott (2:1). 

-  Ez volt a legerősebb csapat amellyel felkészülésünk során eddig találkoztunk. Az első 35 perc nagyon jól sikerült, egyenlő erők küzdöttek egymással, itt is, ott is adódtak helyzetek. A második félidőben az orosz csapat nagy védelmi hibából szerezte meg a győztes találatot. Az utolsó félóra csendben lecsordogált, ekkor már nem nagyon volt helyzet, langyos második félidőt játszottunk. Jónéhány fiatal játékos szóhoz jutott a mai mérkőzésen, közülük Czafit Richárd jövő héttől velünk készül. Egyrészt elégedett voltam mai teljesítményével, másrészt szűkös a keretünk - mondta Artner Tamás, Szombathelyi Haladás mestere.

További információk a www.haladas.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!