Kornis Attila nem lesz a Haladás játékosa

Nem tart igényt az Artner Tamás vezette szakmai stáb az MTK belső védőjére, Kornis Attilára, a játékos már nem is lép pályára a szombati, FK Rosztov elleni ausztriai edzőmérkőzésen - írja haladas.hu.

Pum András

Hétfő óta edzett a Szombathelyi Haladással az MTK 23 esztendős belső védője, Kornis Attila. A legutóbbi szezonban az NB II-es REAC-nál kölcsönben futballozó fiatal belső védőt a szerdai, Gloria Bistrita (2:2) elleni ausztriai edzőmérkőzésen tesztelte Artner Tamás - olvasható a www.haladas.hu. A csapat trénere a mérkőzés után azt nyilatkozta a Haladás hivatalos honlapjának, csütörtökön dönt a játékos sorsáról.

- Ügyes játékost ismertem meg Kornis Attilában, de jelenlegi állapotában nem tudna a csapat segítségére lenni, ezért megköszöntük, hogy itt volt, és további sok sikert kívántunk számára - tudtuk meg csütörtök délben Arter Tamástól.


A Szombathelyi Haladás legközelebb július 14-én, szombaton, 17 órakor az ausztriai Bad Tatzmannsdorfban az orosz elsőosztályú FK Rosztovval játszik felkészülési-mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!