Nagy Dániel sérülés miatt kihagyja a Mainz-meccset

Füttyszó fogadta az Eger ellen Nagy Dániel cseréjét, a szurkolók nem értették, miért az egyik legjobb játékosát vitte le Artner Tamás. Kiderült, a középpályás megsérült, emiatt kihagyja a szerdai, Mainz elleni mérkőzést.

Pum András

Kevés jó teljesítmény akadt a Haladásban az Eger elleni bajnoki első félidejében. A 28 esztendős Nagy Dániel produkciója azonban egyike volt ezeknek, a szélső jó szokása szerint végigrobogta a középpálya jobb oldalát, gyakran megkeverte az ellenfél bal szárnyát. Ezért is volt érthetetlen, amikor második félidőre Nagy már nem jött ki. Kiderült, prózai oka volt a váltásnak: a futballista sérülése miatt saját maga kért cserét. Költői kérdés: hogy játszott volna Nagy, ha nem sérült..?

- Senki sem bántott, valószínűleg egy rossz mozdulat következtében sérülhettem meg - vélekedett Nagy Dániel a www.haladas.hu oldalon. - Nagyjából fél óra telt el a játékból, amikor éreztem, hogy valami nem stimmel, a jobb combhajlítóizmomban lassabb mozgásnál fájdalmat éreztem, ami sprinteknél csak fokozódott. Már volt ilyen jellegű sérülésem korábban, így jobbnak láttam, ha a szünetben cserét kérek. Így is történt, szóltam Artner Tamásnak, abban maradtunk, nincs értelme kockáztatni egy komolyabb sérülést, úgyhogy lecserél.Jeget tettünk a sérült részre, a csapatorvos megnézte, azt mondta, hogy nincs szakadás vagy hasonló, szerinte is húzódásról lehet szó. Úgyhogy most majd fiziterapeutához járok, lézerrel és mágnessel is kezelnek. Hétfőn biztos nem edzek, és az is nagyon valószínű, hogy kihagyom a szerdai, Mainz elleni találkozót is. Nem mondom, bosszant a dolog, hiszen mégiscsak egy Bundesliga-csapattal játszunk. Első azonban az egészség, Győrben már mindenképpen játszani akarok.

A Haladás - Eger (4:2) bajnoki-mérkőzés tudósítástát a Haladás honlapján elolvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!