Fradi - Hali: a Szurkolói Kör elnöke 2:1-es vasi sikert remél

A Haladás Szurkolói Kör elnöke úgy gondolja: a Hali-mez viselése megtiszteltetést jelent és egyben felelősséggel is jár - olvasható a haladas.hu oldalon.

Pum András

Nem újdonság, de azért szögezzük le: a Hali-szurkolók számára a Ferencváros elleni meccsek mindig is duplán fontosak. A mostani, péntek 19 órai kezdés nem kimondottan kedvez a vasi drukkerek számára, tekintve, hogy egy Szombathely-Budapest út, a lakáskaputól az Albert-stadion vendégszektoráig jó esetben is három órát vesz igénybe. Ennek ellenére ezúttal is felkerekednek a vasi fanatikusok, hogy a helyszínen szurkolják ki a Hali-pontszerzését - de inkább győzelmét. Keringer Zsoltot, a Haladás Szurkolói Kör elnökét faggatta a Haladás hivatalos honlapja a Fradival kapcsolatos emlékeiről.

- Több olyan mérkőzés is van, amelyre szívesen emlékszem, de a régi meccsek közül az 1:0-ás, a "metrófogantyús összecsapást" említhetném, míg a közelmúltból a kupameccsen aratott szenzációs győzelmet emelném ki, ahol a legnagyobb kedvencem Guzmics Ricsi gólt fejelt - jelezte Keringer Zsolt a www.haladas.hu oldalon. -  Sajnos a gólt sok-sok szurkolótársammal együtt élőben nem láttam, mert csak a 20. perc környékén sikerült bejutnunk a szektorba, amikor már 2:0-ra vezettünk! A tavalyi győzelem szintén fantasztikus volt és ebből táplálkozva most is bizakodó vagyok. Mit várok a Fradi meccstől? Sajnos a pénteki nap miatt kevesebb Hali-szurkoló tud elutazni Budapestre, biztatni a csapatot. Ettől függetlenül akik ott leszünk, támogatni fogjuk a csapatot szurkolásunkkal. Mindenképpen harcos és küzdelmes mérkőzést várok. Remélem a fiúknak sikerült túllépni a hazai fiaskón és a Fradi ellen ismét megmutatják az igazi arcukat. Artner Tamásnak nem könnyű a helyzete, amikor csapatot fog hirdetni a sérültek miatt, de akik a pályán lesznek biztos vagyok bent, hogy mindent megtesznek a Hali sikeréért. Én úgy gondolom, hogy a Hali mez felvétele önmagában is megtiszteltetést kell, hogy jelentsen minden játékosnak és egyben felelősséggel is jár. A szurkolók számára a legfontosabb, hogy aki Hali mezben szerepel, alázattal küzdjön az utolsó pillanatig a mérkőzésen és tegyen meg mindent, hogy a szurkolók büszkén hagyhassák el az Üllői úti pályát.

- Mindenképpen pontra vagy pontokra számítok, mert úgy érzem a Hali sokkal egységesebb és jobb csapat, mint a vendéglátó Ferencváros. Amennyiben az eredményt kellene megtippelnem, úgy szerintem 2:1 lesz nekünk, Kenesei és Guzmics találataival nyerünk - zárta szavait Keringer Zsolt.

A Haladás Szurkolói Kör elnöke jelezte, csütörtök délutánig félszáz jegy fogyott el, de várhatóan 100-150 Hali-fanatikus lesz az Üllői úton. Keringer Zsolt kéri a fővárosi Haladás-drukkereket, hogy 18.40-ig érjenek a vendégszektor bejáratához, ahol megvehetik a belépőket.

Artner Tamás meccs előtti nyilatkozatát  itt elolvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!