Remeklő Hali-játékosok: Gyurján és Ugrai is gólt lőtt Moldovának

Oroszlánrészt vállaltak a moldáv U21-es gárda 3:1-es legyőzésében a Szombathelyi Haladás játékosai.

Pum András

A magyar U21-es válogatott csütörtök délután Gyirmóton felkészülési-mérkőzésen Moldáviát fogadta. A mieink a Jova Levente - Baráth Botond (Nagy János, 88.), Otigba Kenneth, Kelemen Dávid, Farkas Norbert (Deutsch Bence, 46.) - Tölgyesi Viktor (Pekár László, 65.), Szakály Attila - Gyurján Bence (Vernes Richárd, 88.), Adorján Krisztián (Vécsei Bálint, 65.), Ugrai Roland (Zamostny Balázs, 70.) - Bacsa Patrik (Skriba Máté, 46.) összeállításban futballoztak - olvasható az mlsz.hu oldalon.

A magyarok 1:0-s félidőt követően 3:1-re nyertek, a győzelemben oroszlánrészt vállaltak a Haladás-játékosai, hiszen Gyurján a 32., míg Ugrai az 54. percben szerzett gólt.


A mérkőzése találataink leírása a szövetség honlapján.
 

A 32. percben sikerült találni egy rést a moldávok védelmén: Gyurján Bence a jobb oldalról cselezte be magát középre, majd 18 méterről, ballal szépségdíjas gólt lőtt a bal felső sarokba, a kapus csak beleérni tudott a labdába (1-0). A második félidő elejét magabiztosan kezdte a magyar csapat, és az 54. percben a másik szombathelyi szélső, Ugrai Roland elegáns mozdulattal talált a kapuba, kétgólosra növelve az előnyt (2-0). Az 58. percben a moldávok kevés akciójának egyike góllal zárult, Anton lesgyanús helyzetben tört kapura, majd határozottabbnak bizonyult a kapujából kifutó Jova Leventénél, és a hálóba helyezett (2-1). A hajrában aztán bebizonyosodott, hogy a mai találkozó a látványos gólok mérkőzése volt, egy jobb oldali beadás után a csereként beállt siófoki támadó, Zamostny Balázs nagyszerű mozdulattal pörgette éles szögből a kapu jobb oldalába a labdát, amely a kapufát érintve jutott a hálóba (3-1).
 

Az U21-es válogatott legközelebb jövő hétfőn, Ausztria ellen, Parndorfban meccsel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!