Radó András szombati programja: gól és gólpassz

Radó András bízik benne, hogy végre mellé és csapata mellé szegődik a szerencse Pápán. A játékos ehhez tevékenyen hozzájárulna - olvasható a haladas.hu oldalon.

Pum András

Nem éppen a legkellemesebb emlékei lehetnek a Haladás 19 éves támadójának, Radó Andrásnak a legutóbbi, pápai bajnokiról. A remek képességű játékost ugyanis a 80. percben kiállította Takács János játékvezető, ráadásul a 88. percben Seye fejesgóljával a hazaiak 1:0-ra megnyerték a mérkőzést. Nos, az idei szezonban két gólt jegyző, Pápa mellől származó futballistának ezúttal teljesen más tervei vannak.

- A sérülésem miatt öt hetet kihagytam, érzem is, hogy fizikálisan bizony van még lemaradásom - mondta Radó András a www.haladas.hu oldalnak. - Mielőtt annak idején az akadémiára kerültem, hat-hét évet futballoztam a Pápa korosztályos csapataiban. Rokonaim mellett sok ismerősöm, barátom is kijön a szombati meccsre, nincs szükségem tehát pluszmotivációra, nagyon várom már a kezdést. A döntetlen nem elég, góllal és gólpasszal szeretnék hozzájárulni a győzelemhez. Sem nekem, sem a csapatnak nem volt szerencséje az utóbbi időben, remélem végre megfordul ez a tendencia, és ismét nyerünk.

- Dehogy. Nekem és a Haladásnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!