Eltűnt egy terhes anya és 21 hónapos gyermeke! (fotókkal)

Kerkáskápolna - Anyát és huszonegy hónapos gyermekét keresi eltűnésük miatt a rendőrség. A várandós asszonyról és kisfiáról szombat óta nem tudni semmit

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szalai Ferenc alezredes elmondta, a 32 éves nő és kisfia még szombaton délután tűnt el kerkáskápolnai otthonukból. Az esetről az asszony férje tett bejelentést a körmendi rendőrkapitányságon.

Az  asszony férje Budapesten volt a nagyobbik gyermekkel, s mikor hazaértek üresen találták a lakást.

A család  harmadik gyermekével várandós nő semmilyen üzenete nem hagyott maga után.

A  rendőrség információja szerint szombaton 17 óra 30 perc körüli időben látták utoljára szemtanúk az asszonyt, amint a Felsőjánosfa és Zalalövő közötti úton tolta a babakocsit.

A rendőrség polgárőrök és helyi lakosok segítségével kutatja át a Vas és Zala megye határán lévő területet, az eltűnteket helikopterrel is keresik.

A keresett nő személyleírása: 175 centiméter magas, szőke hajú, amit copfban hord. Utolsó ismert ruházata zöldesszürke térdnadrág, szürke mellény, gyermekét pedig sötétkék színű nyitott babakocsiban tolta.



















Az anya és kisfia - Ki látta őket?


A hatóság kéri, hogy aki az eltűnteket látta, tartózkodási helyükről bármit is tud, hívja a 107-es telefonszámot.


Forrás: Vas Népe - Merklin Tímea, MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!