Kitálal a német focibíró: a combomat simogatta, szájon csókolt

A Bild című lapnak adott interjújában megdöbbentő részleteket árul el a nemrégiben kirobbant német játékvezető botrány kapcsán az egyik sípmester. Michael Kempter szerint a játékvezetők szóvívője, Manfred Amarell szexuálisan zaklatta.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tovább gyűrűzik a közelmúlt német bírói futballbotránya. Öt játékvezető tett feljelentést az időközben már lemondott Manfred Amarell ellen, aki a játékvezetők szóvívője volt.  A vád szerint Amarell - aki egyébként férfi - szexuális ajánlatokat tett a bíróknak, illetve célzott rá, hogyha nem teljesítik amit szeretne, akkor gondjaik lehetnek pályafutásukat illetően. Az egyik fiatal játékvezető, a 27 esztendős, élvonalbeli bíró, Michael Kempter kitálalt a Bildnek.

- Ez egy fokozatosan kialakuló folyamat volt. Amerell úr az évek során a bizalmamba férkőzött, aztán ez erősödött az elmúlt két évben, túlment egy ponton - olvasható a pepsifoci.hu-n. - Először csak a combomat simogatta, aztán egyre tovább merészkedett. Én nem akartam, de ő nem állt meg. Megtörtént autóban utazás közben, vagy egy hotelban egy meccs után. Szájon csókolt, de én jeleztem, hogy nem akarom. Előfordult, hogy éjszaka a hotelszobám ajtaján kopogtatott, de mivel nem nyitottam ajtót, másnap a reggelinél sértődött volt - fogalmazott Kempter, aki azért nem jelentette korábban az esetet, mert karrierjét féltette.

A teljes cikk itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!