Pályázat a várszínház borára

Kőszeg - A várszínház pályázatot írt ki az intézmény hivatalos borának a kiválasztására. Ezzel minden előadáson találkozhatnak majd az érdeklődők.

Némethy Mária

A Kőszegi Várszínház bora címmel pályázatot hirdetett a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház. Célja, hogy a Kőszegi Várszínház hagyományaihoz méltó, kiváló minőségű bort biztosítson a nyári évad idején az előadásokra érkező vendégek részére. Egyúttal szeretnék, ha a város két hagyományos értékének még nagyobb elismertséget biztosítanának.

A jelentkezés feltételéül szabták: kereskedelmi forgalomba hozható, kőszegi termelő által előállított bor legyen a benevezett, amelyből legalább kettőszáz liter van.

A nevezett bor(ok)ból egy palack mintát május 31-éig kell eljuttatni a kiíró intézménybe. Vállalni kell, hogy a palackos kiszerelésű terméken egyértelműen feltüntesse az elnyert címet (egyedi címke, illetve nyakcímke) a nevező. Május 31-éig írásos pályázatot kell benyújtani a kiíróhoz.



A pályázó borból legalább kétszáz literrel kell rendelkezni - kép forrása: web

A bírálatnál előnyt élveznek például a komplex kínálatok, amelyek esetlegesen a helyszíni értékesítést is magukban foglalják, vagy a minél igényesebb és egyedibb megjelenési forma akár a bor megjelenésében, akár a helyszíni árusítás ideje alatt.

A nyertes pályázóval a kiíró szerződést köt, és az a 2009. évben viselheti a Kőszegi Várszínház bora címet, felhasználhatja marketingtevékenységében ezt a kizárólagos nevet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!