Répce szépei: Barbara kosárlabda diákolimpián bronzérmet nyert (14.)

<b>Gyóró</b> - <em>Horváth Barbara</em> szabadidejében sportol, kosárlabdában és atlétikában diákolimpiákon már érmeket is szerzett. Győrben jár középiskolába humán-média tagozatra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Barbara a győri Móra Ferenc Általános és Középiskola első évfolyamában humán-média tagozatra jár. Szabadidejét barátaival tölti és sportol.

- Régebben kosárlabdáztam, diákolimpiáról van két bronzérmem, az utóbbi időben pedig egyre többet focizok, a faluban egy-egy alkalommal összeáll a női csapat, ilyenkor középpályásként vagy csatárként szerepelek  - meséli a gyórói lány, aki atlétikában is ért már el kiemelkedő eredményeket. Azt is hozzáteszi, hogy kedvenc labdarúgó csapata a Chelsea. 



A Répce szépe lesz az első versenye Barbarának. - Először nem akartam indulni a versenyen, de a barátok és a család biztatott, hogy nevezzek. Nem is bántam meg, a lányok aranyosak. A próbák közben pedig az is kiderült, hogy a társaságban több ismerősöm is van - emeli ki a csinos lány. 
 
További képeket Barbaráról itt talál. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!