Civil

2016.01.12. 09:01

Szeretne másoknak is kedvet csinálni - Decemberben Tátrainé Kulcsár Irén lett a Vas Népe legolvasottabb civil tudósítója

Szombathely - Decemberben Tátrainé Kulcsár Irén lett a Vas Népe legolvasottabb civil tudósítója, így ő vehette át Mehlhoffer Tamás digitális főszerkesztőtől a 10 ezer forintos jutalmat.

Tersztyánszky Krisztina

Tátrainé Kulcsár Irén és Mehlhoffer Tamás az átadáson (Fotó: Szendi Péter)

Irénke külkereskedő, ám emellett az irodalom szeretete egész életében elkísérte. Sokat olvas, a közösségi oldalon is gyakran oszt meg szép verseket, idézeteket. Mivel győri származású, nagy érdeklődéssel jelentkezett a Pusztay János által szervezett Genius Savariensis szabadegyetemre, ahol érdekes előadások során át ismerhette meg Vas megye történelmét. Szívesen ad hírt az ott hallottakról csakúgy, mint a TIT Hölgyklubban szervezett változatos programokról. „Szeretném, hogy többen menjünk, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak ezekhez az értékes ismeretterjesztő előadásokhoz” - vallja tudósítónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!