Civil

2016.03.23. 10:18

Palacsintázva várták a nyulat a győrvári gyerekek

Győrvár - A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap délutánján meglepetés várta a Győrvárra járó iskolásokat. A faluban alakult új egyesület palacsintázó délutánt szervezett.

Civil Tudósítónktól

Az iskola udvarán felállított sátor alatt két gáztűzhelyen sütötték a finom édességet. Lekváros, kakaós, nutellás palacsintát kínáltak a gyerekeknek. A palacsintákat maga a polgármester, Kaczor Zsolt töltötte, aki közben elbeszélgetett a gyerekekkel iskolai élményeikről. Mindenki annyit fogyaszthatott, amennyit akart. El is fogyott a tíz kiló lisztből, húsz liter tejből és ötven tojásból készült finomság.

A gyerekeknek nagyon tetszett ez az új kezdeményezés, mint mondták, akár minden héten megismételhetnék. A polgármester ígérete szerint, ha nem is minden hét végén, de a tanév folyamán még keresnek majd alkalmat a hasonló akciókhoz.

Közben az egyik osztályban pedagógusok irányításával készültek a húsvéti dekorációk, hímes tojások, amelyeket a gyerekek boldogan vittek haza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!