Civil

2017.01.29. 13:52

Taroltak a Csatornapatkányok Szentgotthárdon

Szentgotthárd - A Csatornapatkányok nyerték az öregfiúk teremlabdarúgó-tornát Szentgotthárdon, melyet immár ötödik alkalommal, január 28-án rendeztek meg.

Civil Tudósítónktól

A küzdelmek reggel kezdődtek a szentgotthárdi Széchenyi István Általános Iskola tornatermében – mondta el Gaál László a szervezők nevében. – Két csoportban zajlottak a küzdelmek tíz csapat részvételével, majd keresztbejátszás során alakult ki a döntő párosítása.

Fotó: Horváth R. László

Az Andante Retro-Öregfiúk teremlabdarúgó tornát a baráti társakból álló  csapat úgy nyerte, hogy a küzdelmek során egyetlen gólt sem kaptak.

A harmadik helyért az Allstars Szentgotthárd és a Holding Spagetti Kondorfa küzdött meg, az eredmény 1-1 (büntetőkkel 1-2). A döntő eredménye: Csatornapatkányok Old Boys-Hétház FC 0-0 (büntetőkkel 2-1).

Tornagyőztes Csatornapatkányok Fotó: Horváth R. László

A torna gólkirály Domján Zoltán (Hétház FC), legjobb játékosa Pálcsa János (Allstars Szentgotthárd, Holding Spagetti) lett. A legjobb kapus címet Sömenek Róbert (Csatornapatkányok Old Boys) érdemelte ki.

A kupákat, a tárgyjutalmakat és az okleveleket Csuk Alajos tiszteletbeli sportvezető, valamint Gaál Ákos az önkormányzat sport- és ifjúsági ügyintézője adta át.

Horváth R. László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!