Civil

2017.05.01. 12:04

Faluszépítő napot tartottak Molnaszecsődön

Molnaszecsőd – Faluszépítő, -tisztító napot tartottak április végén a településen.

Civil Tudósítónktól

Tavasszal ahogy a természet, úgy az ember is felkészül az életre, és mielőtt a megújulás erejével teleszívná tüdejét, előtte rendet tesz maga körül, és megszépíti környezetét, hiszen ez is hozzátartozik az egészséges közérzethez, a jókedvhez, a kiegyensúlyozottsághoz.

A tisztaság és a szépség által is élhetőbbé válik egy település, ezért évrőlévre április végén tesznek érte a molnaszecsődiek is, akik e hétvégén ismét összefogtak, hogy olyan munkát végezzenek együtt, amelynek eredményében egész évben gyönyörködhetnek. A helyi egyesületek az önkormányzattal közösen összefogva hirdették e szépítő napot, és a hívó szóra a helyiek szívesen megmozdultak. Ennek eredményeképpen a szemétszedés, a közös falutisztítás után kikerültek az utcákra a futómuskátlik, kannavirágot ültettek a játszótérre, a közösségi térre, és a helyi haranglábat is sok sok piros-fehér-zöld növény díszíti már.

 

 

 

Szombathelyi Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!