civil

2017.10.13. 11:55

Iszak Csilla természetgyógyász volt a Herényi Esték vendége

A Herényiek Házában folytatódott a Herényi Esték népszerű sorozat. Ezúttal az egészség, a test és lélek harmóniájának egyensúlya volt a téma. Az est vendége Iszak Csilla természetgyógyász volt.

Civil tudósító: György István Péter

A téma fontosságát jelezte, hogy a rendezvényre nagyon sokan eljöttek, mindazok, akik fontosnak érzik egészségük védelmét, a betegségek megelőzését. Az érdeklődők terített asztalnál már az előadás előtt is különböző gyógyteákat kóstolhattak.

Fotós: György István Péter

A természetgyógyász számos hasznos tudnivalóra hívta fel a hallgatóság figyelmét. A betegségek megelőzésének számos összetevője van. Kiemelkedően fontos a szervezet immunrendszerének karbantartása a lélek harmóniájának megteremtése. Aztán, ha mégis hiba csúszna a rendszerbe, arra is van természetes és hatásos gyógymód.

Bármennyire is kedves számunkra az október közepén visszatért „indián nyár” , a morcos és szürke ősz és tél mindössze egy karnyújtásnyira van tőlünk. A hangya és a tücsök meséjéből igazán figyelemre méltó az a gondolat, hogy ha jön a tél, megkérdezi mindenkitől, hogy mit gyűjtöttél. Igaz ez a szervezetük napfénnyel, vitaminokkal történő feltöltésére is. Hatásos védelmet jelentenek a természet patikájának gyógynövényeiből készült teák, a magas C-vitamint tartalmazó gyümölcsök és zöldségek. A D-vitamin pótlásáról is rendszeresen gondoskodjunk, használjuk ki a rövidülő napokon is a napsütés jótékony hatását. Előfordul, hogy a legnagyobb gondosság mellett is megfázunk, erre is van hatásos, természetes gyógymód.

Fotós: György István Péter

Mi magunk vagyunk az egészségünk és boldogságunk kovácsai. A testünk és lelkünk harmóniájáért mindennap tennünk kell. Ha megtaláljuk az összhangot, akkor van egészségünk és kiegyensúlyozott az életünk.

A nagyon tanulságos előadást követően, az érdeklődők mosolyogva koccintottak a gyógyteával, miközben jó egészséget kívántak egymásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!