Csepreg

2013.11.17. 11:55

Vörös Ferenc tárlatával nyitnak Csepregen az iskolaépületben

Bemutatótermet avatnak ma, hétfőn délután a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Tersztyánszky Krisztina

Újabb fordulópont érkezett el az alig tíz éve felavatott modern iskolaépület történetében. A ma fél háromkor kezdődő ünnepségen először Bánó Zoltán, a Klebersberg Intézményfenntartó Központ Kőszegi Tankerületének igazgatója és dr. Barityné Házi Ottilia mondják el bevezető gondolataikat.

A kiállítóhelyet Vörös Ferenc szombathelyi alkotó, festőművész-tanár kiállításával vezetik be a köztudatba, Minden a firkálgatásal indult címmel. Az alkotó fesményeit, grafikáit Smidéliusz Kálmán, a Vörös Ferenc műveit bemutató A megtalált szép című képeskönyv írója ajánlja az érdeklődők figyelmébe.

A kiállításmegnyitót és egyben bemutatóterem avatót az iskola és a mellette működő zeneiskola ifjú növendékei színesítik verses, zenés irodalmi műsorukkal. Az intézmény művészeti életében új lehetőségeket nyitó alkalomra a nevelőtestület minden érdeklődőt szeretettel vár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!