Csepreg

2016.04.25. 10:19

Gála egy jó célért Csepregen - 335 ezer forintot gyűjtöttek össze

Csepreg - Immár második alkalommal rendeztek gálaműsort a csepregi sószobáért, ezúttal 335 ezer forintot sikerült összegyűjteni.

Cseszkó Tamás

A Csepregi Óvoda és Bölcsőde Közös Igazgatású Köznevelési Intézmény épületében kialakított sószobát lehetett támogatni azon a gálaműsoron, amelyre ismét szép számmal érkeztek a vendégek. Akárcsak tavaly, idén is teljesen megtelt a Petőfi Sándor Művelődési Sportház és Könyvtár színházterme és aulája is.

fotó: Cseszkó Tamás

- Csodálatos látni, hogy egy ilyen nagyszerű kezdeményezés milyen tömegeket tud megmozgatni - mondta köszöntőbeszédében a rendezvény fővédnöke, Vlasich Krisztián, a település polgármestere, aki egyúttal kiemelte az intézményben zajló kiváló munkát, köszönetet mondva mindazoknak, akik áldozatos munkájukkal hozzájárulnak a gyermekek neveléséhez. Kökösy Sándorné, az intézmény vezetője örömmel újságolta, hogy a sószoba már az idei náthás időszakban is kifejtette jótékony hatását. - Sokkal kevesebb gyermek volt beteg az óvodában - hangzott el.

Az óvodások ezúttal is kitettek magukért, a Maci, a Pillangó, a Katica, a Méhecske, a Nyuszi, valamint a Süni csoport előadásai nagy sikert arattak, de vendégfellépők is színesítették a rendezvényt. A Lorigo TSE ifjú növendékei standard és latin táncokat mutattak be, míg a Vocal Spirit Show Kórus és a Csepregi Vegyeskar Egyesület tagjai többször is visszatértek a színpadra, a közönség előadásukat vastapssal jutalmazta. A „Csak egy kék színű virág” című dal végén kéknefelejccsel ajándékozták meg az óvodát. A virág ékes dísze lesz ezentúl a kívülről is teljesen megújult intézménynek. A csodálatos összefogás eredményeként a gálaműsor során a felajánlásokból 335 ezer forint gyűlt össze. Nemrég jogutód nélkül szűnt meg a Segíts, hogy segíthessünk! Alapítvány, melynek céljai között szerepelt a gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása, így ezen szervezettől további 110 ezer forint érkezik az intézményhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!