Á la Caviar

2022.07.06. 18:00

Akinek a pénz nem számít, már előrendelhet új iPhone-t

Minden évben nagyot durran a Caviar orosz egyedi okostelefon-gyártó cég nem feltétlen választékos ízlésű, ám kőgazdag embereknek készült friss kínálata.

Bár az Apple hivatalos bejelentése két-három hónap múlva lesz, a Caviarnál már most lehet előrendelni az iPhone 14-et: csak mélyen kell a vastag pénztárcába nyúlni, mert náluk a 14-esek árai 9520 és 22 620 dollár (3 millió 800 ezer és 9 millió forint) között mozognak.

A cég régi motoros a luxuscikkek piacán: aki nem csuklik egyet az áraitól, megkapja, amit keres a Champagne Rose-tól a Gold Champagne Crystal-ig terjedő kínálatban. Ráadásul nagyon aggódnia sem kell, hogy valaki a társaságban éppen ilyen készüléket tesz ki az asztalra – kijelzővel lefelé, ahogy kell –, mert az álom mobilkivitelben limitált példányszámban készül.

A kíváncsiskodóknak a Caviar meg is válaszolja, hogy vajon mitől kerülnek ennyibe ezek a telefonok? A Crystal luxus dizájnja titánt, 18 karátos aranyat ötvöz gyöngyházzal, egzotikus rájabőrökkel, gyémántokkal.

Ez a kifinomultság és gazdagság a megtestesítője egy igazi arisztokratának.

Mellékesen meg kell jegyezni, több mint valószínű, a Caviar weboldal képein látható iPhone-ok nem a majd ténylegesen megjelenő iPhone 14-ekről készültek. Persze a vevőkörnek ez lényegtelen részlet lehet, miként arra se fecsérelnek szót, hogy vajon milyen hardver és szoftver lesz a pazar díszítések alatt.

A gyártó a múltban már készített hasonlóan magas árú és izgalmasan arisztokratikus iPhone-okat, melyek között volt egy 27 000 dolláros Steve Jobs iPhone, egy 8600 dolláros dinoszaurusz iPhone (nem elírás: valódi kövületekkel készült) és egy 6900 dolláros iPhone, amelyet őseredeti iPhone-okból raknak össze. Hogy csak néhányat említsünk.

Borítóképen a Caviar iPhone-jai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!