MCS FIFA 21 XBOX NYUGATI RÉGIÓ ELSŐ FORDULÓ

2020.11.06. 16:43

Íme az MCS FIFA 21 csoportmérkőzéseinek nyitó fordulója a nyugati régióban

Négy megye is bemutatkozik a nyugati régióból, és alapvetően két egyoldalú mérkőzés vár játékosokra, de minden bizonnyal óriási lesz a csata.

Boresz egy feltörekvő és nagyon ügyes játékos, aki nem olyan rég már offline körülmények között is megmutatta tudását. Most egy hatalmas arányú győzelemmel érkezett, és valószínűleg folytatná a menetelését. Lengyel az elmúlt 2 meccsen csak idegenbeli gólokkal tudott továbbjutni, így nagyon nehéz dolga lesz győri nemezisével szemben. Maresz csak a rendes játékidő lefújta előtt néhány perccel harcolta ki a részvételt a visszavágón, vakond azonban 10-et vágott korábbi ellenfelének, hogy itt lehessen, így papíron ez is egyoldalú meccsnek néz ki, de ez biztosan nem így lesz majd.

November 6-án az alábbi párosításokat rendezik meg a nyugati régióban:

19:30 Maresz (Vas) vs (Zala) vakond9127

21:00 RVNS Boresz (Győr-Moson-Sopron) vs (Fejér) Lengyel11

A Megyék Csatája FIFA 21 közvetítéseit a Megyék Csatája Facebook oldalán követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!