Életmód

2013.03.24. 17:17

Aerobik Katus Attilával

Szombathely - Katus Attila aerobik világbajnokkal tornázhattak együtt a hétvégi családi sportnap résztvevői Szombathelyen.

Az ingyenes családi napon egymást váltották a sportos programok. A rendezvényen egyebek mellett speciális foglalkozást tartottak a mozgássérült gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, amit ovis torna, pilates és step óra is követett. A megjelentek alakformáló és hot iron órán is részt vehettek, valamint a zumba és a latin tánc ritmusaira is mozoghattak. Egyes órák az állóképességet fejlesztették, mások izomzatot növeltek. A programok alkalmával az egészséges életmód követőinek állapotfelmérést készítettek, táplálkozási tanácsadást tartottak, edzéstervet állítottak össze.

A családi nap vendége volt Katus Attila aerobik világbajnok is, akivel együtt tornázhattak a mozogni vágyók. A rendezvényt egy sikeres MOB pályázatnak köszönhetően a Mozdulj Szombathely Egyesület szervezte.

Déri Tibor, az egyesület ellenőrző bizottságának tagja érdeklődésünkre elmondta, hogy a nagyszabású sorozat tavaly augusztusban kezdődött, s most zárult. Ez idő alatt az óvodásoktól a mozgássérülteken át a családokig minden egyes korosztálynak több mint hetven nyílt napot szerveztek. A pénteki záró eseményen különösen nagy sikere volt azoknak a foglalkozásoknak, amelyeken Katus Attila vezényelte a ritmust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!