World Spa Awards

2018.01.24. 09:58

Kiosztották a Magyarország legjobb spaszállodájának járó díjat

Az idén immár a harmadik alkalommal megrendezett turisztikai versenyen az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő nyerte el az első díjat.

A World Spa Awardsot az immár 23 éves múlttal rendelkező World Travel Award testvérprogramjaként indították el három éve azzal a céllal, hogy ezzel is erősítsék a spa- és wellness-szegmens minőség iránti elkötelezettségét.

Markus Ernst, az Aquaworld Resort Budapest igazgatója a díjátadó gála után elmondta:

„Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy megkaptuk ezt a díjat”

Idén a nemzeti döntőben a legjobb spaszálloda kategóriájában az Aquaworld Resort Budapest állhatott a dobogó tetejére, elnyerve a Hungary's Best Resort Spa 2017 kitüntetést. Az igazgató kifejtette:

„A díj azért is különösen értékes, mert nem közönségszavazáson dőlt el, hanem egy szakmai zsűri hozta meg a végső döntést. Nagyon büszkék vagyunk, mert ez Magyarországnak is elismerés és nagy siker, hiszen egy nemzetközi lista legjobbjai között szerepelhetünk”

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A száz százalékban magyar tulajdonú, négycsillagos superior hotel és élményfürdő hat évig volt tagja a nemzetközi Ramada szállodaláncnak. A piacon elért eredményeinek köszönhetően a komplexum vezetősége 2014-ben döntött úgy, hogy – kilépve a franchise hálózatból – önálló és egységes Aquaworld Resort Budapest márkanév alatt folytatja tevékenységét, az osztrák Vamed Vitality World szakmai vezetésével. A Vamed csoporthoz tartozó cég Ausztria legnagyobb és legexkluzívabb wellness- és spaszállodáinak, valamint fürdőinek szakmai menedzsment feladatait látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!