jó hír

2020.08.08. 07:15

Családi kedvezménnyel látogatható az Országház

A családok támogatásának szándékával az Országgyűlés Hivatala az Országház megtekintésére eddig kiadott belépőjegyek mellett augusztus 10-étől bevezeti a családi jegyet – közölte az Országgyűlés Sajtóirodája.

Budapest, 2018. augusztus 29. A tavalyi oroszországi plázatûzben megsérült, a magyar kormány felajánlásából Magyarországon nyaraló gyerekek az Országházban 2018. augusztus 29-én. Több mint 70 ember, köztük sok gyerek halt meg a nyugat-szibériai Kemerovo városában kitört plázatûzben 2017 márciusban. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

A tájékoztatás szerint a kedvezményes belépőre a legalább egy, legfeljebb három 6-14 éves gyerek látogató és a vele közösen érkező egy vagy két felnőtt kísérő jogosult.

A családi jegy legalább 30 százalék kedvezményt biztosít, amelyet minden magyar és külföldi állampolgár igénybe vehet. A családi jegy megvásárolható a Jegymester honlapján vagy korlátozott számban a helyszínen.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének érvényes tagsági kártyájával rendelkező magyar állampolgárok negyedik és további 6-14 éves gyermekeik számára is kedvezményes árú jegyet vásárolhatnak.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!