f1

2015.02.04. 15:18

Scherzinger és Hamilton szakítottak!

Nem egyformán látták, merre tart kapcsolatuk.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton hét éve alkotnak egy párt, több-kevesebb szünettel, most azonban úgy fest, talán végleg elválnak útjaik. Ennek oka, hogy a Forma-1-es bajnok még nem tervezné, hogy megnősüljön, így Nicole szakított vele.

"Most tényleg vége." - mondta egy meg nem nevezett forrás a The Sunnak, és hozzátette, Nicole nagyon ideges.

Néhány hónapja azt pletykálták, hogy eljegyezték egymást, de úgy tűnik ez nem volt igaz. A 36 éves Nicole már házasodna, a 30 éves Lewis még nem.

Hamilton, miután megszerezte második bajnoki címét, még elkötelezettebb lett a sport felé, célja pedig, hogy mielőbb megszerezze a harmadikat is, és beérje az igazi F1-es legendákat. Ilyen tervek mellett azonban nem sok idő marad a szerelemre.

"Hónapokig küzdöttek egymással, de a dolgok csak egyre rosszabbak lettek." - mondta az említett személy. "Túl sok időt töltenek külön, így a dolgok tarthatatlanná váltak."

Korábban már többször szakítottak és békültek ki, 2014 végén pedig már úgy tűnt, igazán megtalálták a közös hangot. Lewis azonban nem akarta még feltenni Nicole-nak a nagy kérdést.

"Határozottan érzek bizonyos nyomást a családom irányából (hogy házasodnia kellene)." - mondta Hamilton egy Rihanna party-n. "De Nicole nagyon a munkájára összpontosít, ahogy én is. Boldogok vagyunk így, ahogy vagyunk."

Nicole egyértelművé tette, hogy szeretne férjhez menni, és gyereket vállalni, míg Lewis csak azon morfondírozik, hogyan győzze le ismét csapattársát, Nico Rosberget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!