f1

2015.03.06. 08:22

Alonso eset: Páran ismét kifejtették véleményüket

Gary Hartstein, Vettel és Prost is megszólalt

Tajthi Andrea

Fotó: McLaren

A korábbi F1-es orvos Gary Hartstein is megszólalt az ügyben. Véleménye szerint Alonso esete még különösebbé válhat, ha esetleg a spanyol versenyző még a Maláj Nagydíjat is kihagyja majd.

"Lenne sok fejrázás, az biztos." - idézi a BBC. "Nagyon szokatlan lenne, olyannyira, hogy kénytelenek lesznek mondani valamit. De jelenleg az agyrázkódás a legvalószínűbb, ami jelen pillanatban mindent magyaráz.

Az olasz Omnicorse azt állítja, hogy Alonso jelenleg egy speciális, fogszabályzóhoz hasonlító eszközt visel a szájában, mely segít csillapítani az állkapocsban érzett fájdalmat.

"Az a lényeg, hogy jól van." - mondta Vettel csütörtökön. "Persze sajnálatos, hogy nem vezethet, de a spekulációk ezen nem segítenek. Agyrázkódást szenvedett, így természetes, hogy csökkenteni akarják a további kockázatot.

Alain Prostot a spanyol Marca idézte: "Csak arról tudok beszélni, amit láttam, vagy olvastam, hogy pontosan mi történt, azt nem tudom, azt csak néhány ember tudja. Nem véleményezném az esetet, a kommunikáció viszont nagyon furcsa az ügyben, de nem akarok ítélkezni. A legfontosabb dolog, hogy jól van."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!