f1

2015.03.19. 14:43

Cora Schumacher szó szerint kitáncolt a házasságból

David és Ralf Schumacher is megnézte, hogy táncol Cora.

Tajthi Andrea

Cora és Ralf Schumacher körülbelül egy hónapja váltak egy hivatalosan is, viszonylag rövid idő alatt, hiszen válóperük a hírek szerint 2014 szeptemberében kezdődött.

Számos hír jelent meg, mi szerint a pár csúnyán összeveszett, egy alkalommal az egyik szomszéd még rendőrt is hívott hozzájuk, Cora pedig összeomlott.

Cora most a német Let's Dance műsorában táncol, és meglepően békésen nyilatkozott ex-férjéről, Ralfról.

"Úgy gondolom, hogy mióta külön költöztünk, lehiggadtak a kedélyek. Rendszeresen hívjuk egymást, és nincs gond akkor sem, ha egymás közelében kell lennünk."

Márpedig elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, hiszen van egy közös gyerekük, a 13 éves David, aki édesapjával, Ralffal együtt ott volt a Let's Dance stúdiójában.

"Ralf és David meglátogattak a főpróbán. Nagy meglepetés volt, mikor megjelentek, nagyon örültem." - mondta Cora, aki talán csak megszokásból, de még mindig férjnek nevezte Ralfot. "Úgy vélem, a családunk összetartó maradt a válás ellenére is, és nagyon örülök, hogy a két Schumacherem (David és Ralf) támogatott engem."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!