f1

2015.04.10. 16:13

Keanu Reeves kifaggatta Newey-t

Kipórbálta a Red Bull szimulátorát is

Tajthi Andrea

A hollywoodi színész, Keanu Reeves eddig sem titkolta, hogy imádja a Forma-1-et, így ellátogatott a Red Bull székhelyére, Milton Keynesbe.

Az 50 éves színész maga faggatta Adrien Newey-t, megnézett egy kerékcserét, kipróbálta a szimulátort és interjút adott a Sky Sports F1-nek.

Reeves, aki rendezőként, producerként, zenészként és íróként tevékenykedik, elmondta, hogy rajongása a sport iránt onnan ered, hogy az sokban hasonlít a filmiparhoz.

"Ez az egész dolog annyira impresszív. Arra emlékeztet mikor történetet mesél valaki, vagy a filmkészítésre. Különböző elemekből tevődik össze az egész, ott a jelmez, az operatőr, ahogy az erőforrás, és a karosszéria. Az ilyen csapatoknál annyi az ötlet és a szenvedély, hogy az lenyűgöző. És van benne valami nagyszerű és nagyon emberi, hogy mindenki egyazon dologért ténykedik." - mondta Reeves.

"Mikor gyerek voltam, klasszikus dolognak számított, hogy nézed az autókat a tévében. Imádtam a formákat, a hangokat, aztán ahogy idősebb lettem, a versenyzést is."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!